Manganorobot d.o.o

Obuka programiranja Kuka robota polaznicima pruža osnovno razumevanje programiranja robota i namenjena je onima koji žele da unaprede svoja znanja u sferi konfiguracije, programiranja i pravilnog upravljanja industrijskim robotima marke KUKA.

Termin obuke: 07 – 10. mart 2023.

Program obuke programiranja Kuka robota

Program se sastoji od 14 praktičnih vežbi koje uče buduće programere kompletnom procesu konfiguracije robota, programiranju i bezbednom rukovanju.

Trajanje obuke: 4 radna dana, po 8 sati dnevno.

Po završenoj obuci polaznici dobijaju sertifikate.

Šta pruža obuka programiranja Kuka robota?

Obuka programiranja Kuka robota polaznicima pruža osnovno razumevanje i programiranje robota, uključujući postupanje, kalibraciju osa, izračunavanje TCP-a, izračunavanje radnog prostora, izradu programa, njihovo pokretanje preko PLC-a, čuvanje i uređivanje. Poseban akcenat stavljamo na bezbednom rukovanju robotima. U toku obuke prenosimo naša praktična iskustva, stečena radom na terenu u najvećim svetskim automatizovanim pogonima.

Nakon uspešno završenog treninga polaznici će biti obučeni da:

• Bezbedno upravljaju robotom

• Razumeju sigurnosne funkcije

• Konfigurišu i razumeju koordinatni sistem robota

• Kreiraju i pokreću programe

• Pokreću programe preko višeg logičkog kontrolera (PLC).

Kome je obuka programiranja Kuka robota namenjena?

Obuka programiranja Kuka robota namenjena je pojedincima, firmama i školama.

Ukoliko u vašim proizvodnim postrojenjima koristite Kuka robote i želite da obučite svoje zaposlene ili želite da se posvetite robot programiranju, obuka programiranja Kuka robota je dobar izbor na vas. Obuka sadrži više etapa koje se prelaze u period od 4 dana, a učenje se započinje od najosnovnijih stvari.

Dosadašnje saradnje firme Manganorobot u oblasti pružanja obuka

Možemo se pohvaliti uspešnim saradnjama u oblastima obuka robot programiranja, a neki od saradnika su firme: Continental, ZF, Pelcer,  ContiTech, Fiat, Peštan i dr.

Prednost korišćenja naše obuke je nesumnjivo sposobnost organizovanja kurseva po meri, u skladu sa potrebama klijenata. Svi naši kursevi su osmišljeni i razvijeni su pomoć obučenih tehničara koji se odmah stavljaju na raspolaganje. Stoga je ovo kombinacija teorijskog učenja i praktičnog rada na ili van mreže. Nakon odslušane obuke polaznici mogu samostalno i veoma uspešno svoje znanje da primene praktično u radu sa Kuka robotima u različitim industrijama.

Obuka programiranja Kuka robota

Kako se možete upoznati sa detaljima programa obuke i dobiti više informacija?

Ukoliko ste zainteresovani za obuku programiranja Kuka robota i želite da se upoznate sa detaljima programa obuke i drugim informacijama, to možete učiniti putem mejl adrese office@manganorobot.com ili popunjavanjem formulara u nastavku.

Trening Form

Više infomracija o svim Manganorobot obukama možete dobiti i u delu Obuke na našem sajtu.

Zapratite Linkedin stranicu Manganorobot firme i budite u toku sa svim novostima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *