Manganorobot d.o.o

Manganorobot: od 2006. godine radimo sa strašću i entuzijazmom

Naš mlad i dinamičan tim se sastoji od iskusnih tehničara. Naši zaposleni, uz pomoć spoljašnjih saradnika, uvek su spremni da budu u korak sa najnovijim tehnologijama, što nam omogućava da našim klijenima garantujemo profesionalan radni tim za sve radne zahteve.

Kompanija Manganorobot

Braća Mangano su započela svoju profesionalnu karijeru 1999. godine.

U to vreme, načinili su svoje prve korake na domaćem i međunarodnom tržištu industrijske automatizacije. Tokom godina su razvili svoje znanje i iskustvo u oblasti industrijske automatizacije i stvorili sopstveni metod rada. Današnja kompanija Manganorobot Srl je pokrenuta u Torinu (Italija) 2006. godine.

Poznavanje najnovijih tehnologija u vezi sa proizvodnim procesima, omogućava nam da detaljno upravljamo i kontrolišemo svim potrebnim resursima.

testimonial rs 01
Miloš Aničić Suosnivač i izvršni direktor

Razvijamo i pružamo rešenja za velike industrijske proizvodne linije širom sveta uz pomoć naših iskusnih i sertifikovanih tehničara.

testimonial rs 02
Daniele Mangano Akcionar

U impresivno kratkom vremenu, kompanija je uspela da udvostruči obim posla, zahvaljujući posvećenosti i strasti koja je uvek karakterisala naš tim. Naše aktivnosti su bazirane na iskustvu ova tri poslovna partnera, koji su godinama direktno radili na projektu i stoga bili u mogućnosti da kontinuirano povećavaju svoje znanje i iskustvo, kao i veštine za rešavanje problema koje su potrebne kako bi se svetskom tržištu ponudile visoko-kvalitetne usluge.

Poznati stručnjak Claudio Vanzella, sa trideset godina iskustva u organizaciji i upravljanju industrijskim automatizovanim sistemima, 2012. godine postaje poslovni partner kompanije „Mangano Brothers“. Njegovo znanje i stručnost je omogućilo kompaniji Manganorobot da proširi svoje poslovanje i proširi spektar usluga koje se isporučuju svetskoj industriji automatizacije.

Kompanija Manganorobot je započela poslovanje na međunarodnom tržištu kao priznata i poznata kompanija po svojoj
  • kvalitetu
  • profesionalnosti

Zaposleni tehničari u kompaniji Manganorobot pružaju podršku kupcima širom sveta i u različitim industrijama poput:

Download

Poslovna

prezentacija

Glavna primena

Najnovije