Manganorobot d.o.o

NAŠA VIZIJA

Poznavanje tehnologija vezanih za proizvodne procese omogućava nam da upravljamo neophodnim resursima i kontrolišemo troškove.

NAŠA MISIJA

Razvijamo i primenjujemo industrijska rešenja za velike industrijske proizvodne linije u saradnji sa sertifikovanim stručnim tehničarima.

Razvijamo i primenjujemo industrijska rešenja

Naši zaposleni, uz pomoć spoljašnjih saradnika, uvek su spremni da budu u korak sa najnovijim tehnologijama, što nam omogućava da našim klijenima garantujemo profesionalan radni tim za sve radne zahteve.
servizi thumb 01

Programiranje robota

Uz pomoć naših tehničara, razvijamo i primenjujemo industrijska rešenja za velike industrijske proizvodne linije širom sveta.​

servizi thumb 02

PLC Programiranje

Naši programeri su sertifikovani od strane Mercedesa i Volksvagena za Integra i Vass standarde u programiranju.

Konsalting Thumbnail

Konsalting

Ova usluga posebno je namenjena kupcima koji ne poznaju benefite automatizovanih rešenja, nisu sigurni kako da unaprede postojeće procese ili nisu sigurni koje je rešenje najbolje za njih.

servizi thumb 03

Napredna rešenja u automatizaciji

Tim tehničara u saradnji sa eksternim partnerima spreman je da ponudi najsavremenija rešenja u oblasti procesne automatizacije, a sve sa ciljem unapređenja efikasnosti proizvodnje.

Besplatne konsultacije

Vemo jednostavno i brzo zakazite telefonski sastanak u vreme koje vama odgovara u trajanju od 15 minuta, gde vam ja mogu pomoći oko najboljeg resenja za vašu automatizaciju.

Robot programiranje

Uz pomoć naših tehničara, razvijamo i primenjujemo industrijska rešenja za velike industrijske proizvodne linije širom sveta. Opšta organizaciona struktura naše kompanije je tako kreirana da može brzo da odgovori na potrebe naših korisnika. Naš mlad i dinamičan tim se sastoji od iskusnih tehničara.

Naši zaposleni, uz pomoć spoljašnjih saradnika, uvek su spremni da budu u korak sa najnovijim tehnologijama, što nam omogućava da našim klijenima garantujemo profesionalan radni tim za sve radne zahteve. Naši tehničaru su u mogućnosti da vrše programiranje robota za proizvode vodećih brendova industrije kao što su: Kuka, Abb, Fanuc, Comau and Kawasaki. Naši programeri za robote su sertifikovani od strane Mercedesa, Volkswagena i BMW-a za standardno programiranje poput Integra, Vass i L7.

Takođe pružamo podršku našim klijentima u poslovnom razvoju i rastu pružanjem sledećih usluga:

PLC programiranje

Pružamo PLC programiranje za vodeće proizvođače PLC opreme, kao što su: SIEMENS, SCHNEIDER, OMRON i ALLEN-BRADLEY. Naši tim poseduje bogato iskustvo i veštine u programiranju tako da nudimo i usluge programiraju i manje poznatih brendova u industriji. Naši programeri su sertifikovani od strane Mercedesa i Volksvagena za Integra i Vass standarde u programiranju.
Takođe pružamo podršku našim korisnicima u:

Savetovanje i realizacija automatizovanih sistema

Pružamo tehničke savete u cilju realizacije automatizovanih sistema u automobilskoj i opštoj industriji.
Poznavanje najnovijih tehnologija u vezi sa proizvodnim procesima, omogućava nam da detaljno upravljamo i kontrolišemo svim potrebnim resursima, vremenom i načinom proizvodnje kao i da kontrolišemo troškove. U saradnji sa projektantskim kompanijama i kvalifikovanim dobavljačima u oblasti mašinske i električne gradnji, možemo pružiti podršku i sveobuhvatne savete malim i srednjim preduzećima koja žele da povećaju svoju proizvodnju smanjenjem operativnih troškova. Takođe analiziramo postojeće proizvodne kapacitete, pružajući korisniku detaljan izveštaj kako bi ostvario unapređenje procesa u vidu:

Konsalting

Razvijanjem konsaltinga u oblasti automatizacije ponudili smo proizvodnim firmama mogućnost da povećaju efikasnost svoje proizvodnje kroz povećanje obima proizvodnje, smanjenje škarta i svođenje operativnih troškova na minimum. Firmama nudimo mogućnost da kroz konsultacije sa nama dođu do konkretnih rešenja koja će unaprediti njihovo poslovanje. U tom procesu kupci su usmeravani ka najboljim rešenjima za konkretan problem, odgovarajuću opremu za sprovođenje automatizacije, instalaciju i tehničku podršku.
Detalnom analizom i izradom studije postojećih proizvodnih kapaciteta pronalazimo prostor za unapređenje, osavremenjavanje i dalji razvoj proizvodnje. Polazimo od postojećih kapaciteta i izradom proračuna za razvoj u dogovoru sa kupcem implementiramo najbolje rešenje. Ova usluga posebno je namenjena kupcima koji ne poznaju benefite automatizovanih rešenja, nisu sigurni kako da unaprede postojeće procese ili nisu sigurni koje je rešenje najbolje za njih. Posebno ističemo personalizovani pristup svakom kupcu i svakog problemu, kao i mogućnost rada na daljinu/online, u skladu sa potrebama i zahtevima kupca. Iskusni tehničari koji čine naš tim nude nam mogućnost da kucima ponudimo saradnike sa specifičnim znanjima u njihovog industriji.

Napredna rešenja u automatizaciji

Razvijamo i obezbeđujemo rešenja za velike industrijske proizvodne linije širom sveta. Tim tehničara u saradnji sa eksternim partnerima spreman je da ponudi najsavremenija rešenja u oblasti procesne automatizacije, a sve sa ciljem unapređenja efikasnosti proizvodnje.
Odlično poznavanje najnovijih trendova u oblasti automatizacije omogućava nam da upravljamo i kontrolišemo svim neophodnim resursima i kupcima ponudimo optimalna rešenja za unapređenje postojećih proizvodnih kapaciteta. Primena naših rešenja omogućava standardizaciju procesa, standardizaciju u kvalitetu gotovih proizvoda, smanjuje škart i skraćuje trajanje proizvodnog ciklusa. Personalizovani pristup našeg tima daje mogućnost potpunog prilagođavanja rešenja svakom pojedinačnom zahtevu kupca.
Posebno ističemo primenu naših rešenja u oblasti:

NAŠI KLIJENTI

Obuka: kursevi za pojedince, škole i industriju