Manganorobot d.o.o

Proizvodi

Iz naše ponude

Razvijamo i primenjujemo industrijska rešenja

Kompanija Manganorobot doo je integrator sistema KUKA, sertifikovani sistem integrator UNIVERSAL robota i partner Danske kompanije ON Robot. Želimo da kupcima na domaćem tržištu i u regioni ponudimo jednake mogućnosti za pristup savremenim rešenjima u oblasti automatizacije.

universal_ur16e
Sprutcam_SprutCamRobot
kuka_SCARA
kuka_KR40
onrobot_SingleGeckoPad
Sprutcam_header
universal_ur5e
kuka_LbrIiwa
universal_ur10e
kuka_CYBERTECH
onrobot_Vgp20
universal_ur3e
Sprutcam_SprutCam
onrobot_RG2-FT

Previous
Next
Dugogodišnje iskustvo našeg tima i saradnja sa kompanijama koje razvijaju najsavremenije robote i gripere omogućili su nam da tržištu ponudimo kompletna rešenja po sistemu „ključ u ruke“ za unapređenje efikasnosti proizvodnje, uz istovremene uštede u potrošnji resursa.
partners On robot

On Robot

On robot je Danska kompanija koja pruža rešenja malim i srednjim proizvodnim kompanijama u procesu optimizacije procesa i unapređenja poslovanja uz veću fleksibilnost….


Prikaži više

partners SprutCAM

SprutCAM

Tim za tehnologiju SPRUT radi na razvoju softvera CAM od 1987. Tokom ovog dugog perioda stekli smo veliko iskustvo i stručnost u proizvodnji uz pomoć računara….


Prikaži više

partners Kuka CEE GMBH

Kuka

KUKA je jedna od vodećih svetskih firmi u oblasti automatizacije. Nudi industrijske robote u širokom rasponu verzija nosivosti i dometa….


Prikaži više

partners Universal robots A S

Universal Robots

Kompanija Universal robot je lider na globalnom tržištu kolaborativnih robota. Roboti ove kompanije potpomogli su automatizaciju…


Prikaži više

Proizvodi